Част от дейността на фирма Комунални Услуги 5 ЕООД е свързана с професионално почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, улици, индустриални халета. Комунални Услуги 5 ЕООД предлага услуги по цялостно или частично машинно измиване и почистване на различни видове улични настилки, както и почистване на цялостното вътрешно обзавеждане на всякакви халета и работни помещения.

Наред с професионалните почистващи машини, екипът на Комунални Услуги 5 ЕООД почиства и ръчно, като отделя специално внимание на всички детайли. Индивидуалното отношение към всеки клиент, посредством предлагане на гъвкави схеми на разплащане, ни нареждат сред най-модерните фирми във ВиК и съседните браншове.

Всяка оферта на Комунални Услуги 5 ЕООД включва препоръчителната поддръжка на вашите индустриални халета, производствени помещения и прилежащите им улици. Индивидуалните пакети с услуги за измиване на улици, халета и помещения и разнообразни схеми за тяхното абонаментно обслужване включват в себе си и доставяне на всички необходими консумативи и препарати и осигурен фирмен транспорт. Комунални Услуги 5 ЕООД предлага на своите клиенти ВиК услуги на конкурентни цени, с отстъпки за количество и при заявки за абонаментна поддръжка.